Nil Bentürk Uyguner'in makyaj güncesi

Cemiyet hayatının sevilen isimlerinden biri olan Nil Bentürk Uyguner ile Acarloft’ta gittiği kuaföründe buluşarak makyajını görüntüledik. Uyguner’in makyaj çantasını da açarak kullandığı ürünleri öğrendik.

Nil Bentürk Uyguner'in makyaj güncesi

Yazı: Gülçin İşler FIRAT
Fotoğraflar: Şeref YILMAZ

Cemiyet hayatının ünlü isimlerinden biri olan Nil Bentürk Uyguner için makyajda en önemli şey doğal görüntüsünü korumak. Olmazsa olmaz güzellik ürünü, bronzlaştırıcı ürünler ve ruj olan Uyguner için dudak kalemi ile dudakları belirginleştirmek de hala önemini koruyor. Nil Hanım makyaj altına baz olarak her zaman Küba'dan getirttiği ürünü sürüyor. Bu ürün aynı zamanda makyajın cildinde uzun süre kalıcı olmasını sağlıyor ve cildine aydınlık bir görüntü veriyormuş.

Nil Bentürk Uyguner için make-up artisti Özlem Sağıroğlu, makyaj denilince vazgeçilmezi. Nil Hanım, Sağıroğlu'nun naturel maktaj dokunuşlarını çok beğendiğini söylüyor.

BRONZ GÖRÜNTÜYÜ SEVİYOR
"Ten makyajında bronz ve şeftali karışımı tonları seviyorum. Hourglass allık çantamın olmazsa olmazı. Pürüzsüz ve net duruş veren ten makyajını tercih ederim. Fondöten kullanıyorum, Smashbox ve Nars'ın ürünlerini seviyorum."

DUDAK KALEMİ KULLANIYOR
"Dudak makyajında en önemli şey dudak kalemi benim için. Kalem ile dudaklarımı belirginleştiriyorum. Mac, Nars dudak kalemi kullanıyorum. Kiko Milano'nun rujlarını çok beğeniyorum. Ton olarak doğal dudak tonlarını kullanırım her zaman."

MASKARA OLMAZSA OLMAZI
"Göz makyajında en çok sevdiğim şey bolca sürülmüş maskara. Dior'un maskaraları favorim. Sadece mürdüm tonlarında far kullanırım gece makyajında ve tercihim de Mac. Eyeliner özel bir yere gideceğim zaman sürüyorum, Benefit tercih ediyorum. Göz altına Smashbox aydınlatıcı kullanıyorum."

MAKYÖZÜ ANLATIYOR:
"Nil Bentürk Uyguner makyajda natürel dokunuşları seviyor. Ten makyajında pürüzsüz ve doğal dokunuşları tercih ediyor. Kontur çok az uyguluyorum. Gözlerini mürdüm tonlarında far, eyeliner ve maskara ile belirginleştiriyorum. Maskarayı uzun kirpikler olacak şekilde değili dolgunluk verecek şekilde uyguluyoruz. Dudaklarını da mutlaka kalem ile belirginleştiriyorum."

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.