Şebnem Dinçgör'ün makyaj güncesi

Cemiyet hayatının sevilen isimlerinden biri olan ve güzelliğiyle her zaman beğenilen Şebnem Dinçgör ile Ulus’taki kuaförü Ercan Yılmaz’da buluştuk. Şebnem Hanım’ın hem makyajını görüntüledik hem de makyaj çantasını aralayarak kullandığı ürünleri öğrendik.

Şebnem Dinçgör'ün makyaj güncesi

Yazı: Gülçin İŞLER FIRAT
Fotoğraflar: Betül YAZICIOĞLU

Sarı uzun saçları, kemikli yüz hatlarıyla cemiyet hayatının güzel kadınlarından biri olan Şebnem Dinçgör ile Ulus'taki kuaförü Ercan Yılmaz'da buluşarak make-up artisti Neslihan Aydın'ın yaptığı makyajı görüntüledik. Şebnem Hanım yaz, kış bronz görünmeyi çok sevdiğini ve en sevdiği güzellik malzemesinin bronzer olduğunu söyledi. Dinçgör, gündelik hayatında kaş kalemi, eyeliner ve bronzer'ın makyaj için yeterli olduğunu belirterek makyaj çantasının vazgeçilmez ürünlerini de paylaştı.

Şebnem Dinçgör, yaklaşık 11 yıldır make-up artisti Neslihan Aydın'a makyajını emanet ediyor. Dinçgör, başka hiçbir yerde makyaj yaptırmadığını söyleyerek, makyözüne güvenerek cildini teslim ediyor.

BRONZ GÖRÜNMEYİ ÇOK SEVİYOR
"Ten makyajında fondöten neredeyse hiç kullanmıyorum ama illa ki kullanacaksam çok ince yapılı Mac fondöten sürüyorum. Bronz görünmeyi çok sevdiğim için bronzer mutlaka kullanırım. Favorim de Guerlain Bronzer. Allık olarak da Mac'in bronz gösteren bir allığı var onu çok seviyorum ve sadece elmacık kemiklerime sürüyorum."

DOĞAL DUDAK MAKYAJI YAPIYOR
"Dudaklarımda hiç kırmızı, bordo gibi belirgin tonlar kullanmayı sevmem. Her zaman doğal, açık ve mat yapılı rujları tercih ediyorum. Kırmızı ruju kendime yakıştırmam. Mac rujlarını beğeniyorum. Dudak kalemi de kullanırım, Christian Louboutin dudak kalemi favorim."

OLMAZSA OLMAZI EYELINER
"Göz makyajında olmazsa olmazım eyeliner ve Kryolan eyeliner kullanırım. Far bazen kullanırım ve kahve tonlarında gölgelendirmeyi seviyorum. Göz kalemi de hem gözaltına hem de göz içine kullanırım. Nars'ın Waterproof göz kalemleri favorim. İpek kirpik olduğu için maskara kullanmıyorum ama Dior'un rimellerini beğeniyorum."

MAKYÖZÜ ANLATIYOR: "Şebnem Hanım'ın yüz hatları çok güzel ve makyaj için çok uygun. Genelliklr göz makyajına ağırlık verdiğimiz makyajı tercih ediyoruz ve gözlerde kahverengi, bakır, mürdüm tonlarında gölgelendirme yapıyoruz. Bugün de gündelik hayatında rahatlıkla kullanabileceği doğal, bronz tonlarda bir makyaj yaptım. Eyeliner olmazsa olmazımız. Cildi çok sağlıklı, o yüzden yüksek kapatıcı bir fondötene hiç ihtiyaç yok. Sadece ince bir fondöten sürüyorum ama üstünden alıyorum fazlasını. Dudaklarında her zaman doğal tonları kullanıyoruz."

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.