Esra İnceefe'nin makyaj güncesi

Cemiyetin tanınmış simalarından olan Esra İnceefe, makyaj yaptırmak için Kemerburgaz’daki Kaizen’i tercih ediyor. Esra Hanım ile buluşarak hem make-up artisti Zeynep Salbaz’ın yaptığı makyajı görüntüledik hem de kullandığı ürünleri öğrendik.

Esra İnceefe'nin makyaj güncesi

Yazı: Gülçin İşler FIRAT

Fotoğraflar: Betül YAZICIOĞLU

Makyajda doğallığı tercih eden isimlerden biri Esra İnceefe. Günlük hayatında kahverengi göz kalemi, maskara ve BB Cream ve açık tonlarda ruj sürüyor. Özel bir yere gideceği zaman hafif yapılı fondöten tercih eden Esra Hanım, abartılı hiçbir şeyi beğenmediğini ve gideceği davete, etkinliğe göre makyajını yaptığını söylüyor. İnceefe'nin olmazsa olmaz güzellik ürünü ise Guerlain Terracotta...

BRONZ TONLARI SEVİYOR
"Cildimde kapatıcılık gerektiren bir durum olmadıgı için fondöten tercih etmiyorum. Ten makyajında olmazsa olmazım Bobbi Brown BB Cream. Ondan baska bir sey kullanmıyorum. Allık olarak Guerlain Terracotta'yı sadece elmacık kemiklerime sürüyorum. Highlighter'ı günlük hayatta tercih etmiyorum."

NEMLENDİRİCİ SÜRÜYOR
"Dudak makyajında her zaman dogal tonları tercih ediyorum. Clinique Chubby Stick'i mutlaka her gün kullanırım. Ruj olarak Tom Ford, Kat Von D, Estee Lauder rujlarını begenerek kullanıyorum. Dudak kalemi Mac tercih ediyorum."

AYDINLIK GÖZ MAKYAJI TERCİH EDİYOR
"Göz makyajında aydınlık görüntüyü seviyorum. Far kullanmıyorum, aydınlatıcı sürüyorum. Göz kalemini göz kapaklarımın üstüne ve sürme gibi altına çekmeyi seviyorum, kalem çekince gözlerimin ela rengi daha belirginlesiyor. Gözaltı kapatıcım Guerlain. Maskara olarak Mac tercih ediyorum. Göz kalemim de Nars."

MAKYÖZÜ ANLATIYOR:
"Esra İnceefe'ye genellikle natürel, fresh bir mayaj yapıyorum. Göz rengini ortaya çıkartacak gölgelendirmeli göz makyajı uyguluyorum. Göz kalemiyle gözlerini belirginleştiriyoruz. Esra Hanım teninde kontur uygulamasını sevmiyor ama bazen kemik yapısını ortaya çıkartan makyaj yapıyoruz. Dudaklarında da genellikle doğal tonları tercih ediyoruz."


6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.