Sinem Yıldırım'ın makyaj güncesi

Cemiyet hayatının sevilen isimlerinden biri olan Sinem Yıldırım, genelde gotik makyajı tercih ediyor. Yıldırım ile uzun yıllardır gittiği kuaföründe buluşarak makeup artisti Neslihan Aydın’ın yaptığı makyajı görüntüledik ve makyaj çantasını araladık.

Sinem Yıldırım'ın makyaj güncesi

Yazı: Gülçin İşler FIRAT

Fotoğraflar: Şeref YILMAZ

Sinem Yıldırım, eskiden daha abartılı makyaj görünümlerinden hoşlandığını ama son yıllarda daha sade makyajları tercih ettiğini söylüyor. Yıldırım ile uzun yıllardır gittiği Ulus'taki Ercan Yılmaz kuaförde buluşarak make-up artisti Neslihan Aydın'ın yaptığı makyajı görüntüledik. Sinem Hanım'ın olmazsa olmaz güzellik ürünü göz sürmesi ve uyanır uyanmaz gözüne sürme çektiğini söylüyor. Dudak ve göz makyajında genellikle koyu tonları sevdiğini söyleyen Sinem Hanım, kendisine gotik makyajı çok yakıştırdığını söylüyor. Çantasının vazgeçilmez güzellik ürünü ise Nivea dudak nemlendiricisi.

BEYAZ TEN SEVİYORUM
"Beyaz ten seviyorum o yüzden yüzümü güneşten korurum ve makyaj ürünlerimi de ona göre seçerim. Gece makyajında fondöten ardından Mac Prep+ Prime Transparan Pudra uygularım. Pudra yağlanma ve parlama görüntüsünü alıyor. Gündüz makyajında ise pembe tonlarında allık sürüyorum sadece, Chanel, Mac, Nars allıklarını beğeniyorum."

GOTİK GÖZ MAKYAJI FAVORİSİ
"Göz makyajında koyu, gotik makyajı çok beğeniyorum. Mutlaka siyah sürme çekerim, eyeliner uygularım ve üzerine de bol maskara sürerim. İki farklı maskara kullanıyorum; ilkini uzatmak için sürüyorum, ikincisini yoğunluk vermesi için. Max Factor Maskara favorim. Kaşlarımın arasını da Benefit Kaş Kalemi ile doldururum. Kat Von D Tattoo Eyeliner'ı da beğeniyorum."

SİYAH RUJ SÜRÜYOR
"Dudaklarıma ruj sürmeden önce mutlaka Nivea ya da Bioderma dudak nemlendiricisi ile nemlendiririm. Gündüzleri nude tonları, gece dışarı çıkacağım zaman koyu bordo, mor hatta siyah bile sürüyorum. Siyah dudaklar iddialı oluyor ama görüntüsünü seviyorum. Mac ve Kat Von D rujlarını kullanıyorum."

MAKYÖZÜ ANLATIYOR:
"Sinem Yıldırım'a genellikle onun sevdiği tarz olan koyu gözler, koyu dudaklar ile gotik makyaj yapıyorum. Gotik tarzını çok yakıştırıyorum Sinem Hanım'a. Elmacık kemikleri belirgin olduğu için ben de kontur uygulamasıyla ve highlighter ile ortaya çıkarıyorum. Dudaklarına koyu mor, siyaha yakın tonlar sürmek çok yakışıyor. Göz makyajında da siyah eyeliner, yoğun maskara uyguluyoruz ve smokey eys göz makyajı kendisine çok yakışıyor."


6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.