Begüm Karamahmutoğlu'nun makyaj güncesi

Daily News Restaurant’ın kurucu ortağı ve yöneticisi, cemiyet hayatının sevilen ismi Begüm Karamahmutoğlu ile ünlü make-up artisti Nigar Kocaağa’nın Bebek’teki stüdyosunda buluşarak makyajını mercek altına aldık.

Begüm Karamahmutoğlu'nun makyaj güncesi

Yazı: Gülçin İşler FIRAT
Fotoğraflar: Koray IŞIK

Cemiyet hayatının başarılı iş kadınlarından biri olan, Daily News Etiler Restaurant'ın kurucu ortağı ve yöneticisi Begüm Karamahmutoğlu, makyaj söz konusu olduğunda doğallığı ve fresh görünümü tercih ediyor. Begüm Hanım, yoğun bir tempoda çalıştığı ve gün içinde toplantıları olduğu için, rahat hissedebileceği, parlamayan ve mat ten makyajını sevdiğini söylüyor. Günlük makyajında olmazsa olmazının pudra, gözaltı kapatıcısı, dudak nemlendiricisi ve maskara olduğunu söyleyen Begüm Hanım'ın makyaj çantası da araladık.

DOĞAL TEN MAKYAJI SEVİYOR

"Ten makyajında sadece özel günlerde fondöten kullanırım, o zaman da Bobbi Brown fondöten tercih ediyorum. Günlük makyajımda ise Bobbi Brown BB Cream ve Shiseido pudra kullanıyorum. Yanaklarıma doğal bronz, taze görünüm verdiği için Nars Orgasm allığı çok beğeniyorum."

FRESH GÖRÜNTÜ TERCİH EDİYOR

"Göz makyajında gün içinde kesinlikle far kullanmıyorum. Gözlerime açık tonlarda baz, concealer uyguladıktan sonra bol maskara sürüyorum. Maskaram Estee Lauder Sumptuos. Gece makyaj yaptığım zaman kahve, kızıl tonlarında far ile hafif bir gölge yapıyorum. Kaşlarımı da Mac kaş kalemi ile boyuyorum. Concealer tercihim de Nars."

NEM VE IŞILTI İSTİYOR

"Dudaklarıma kış aylarında ve özel bir yere gideceğim zaman kırmızıya yakın bir bordo ruj sürüyorum. Chanel'in kırmızı tonunu çok seviyorum. Günlük hayatımda ise Clarins Instant Light Lip Balm kullanıyorum. Hem nem hem de ışıltı veriyor.

MAKYÖZÜ ANLATIYOR:

''Begüm Karamahmutoğlu'na olabildiğince natürel ve fresh görünümü koruduğumuz bir makyaj yapiyorum. Tenine ince yapılı bir baz sürüyorum ve kontur ile hatlarını belirginleştiriyorum. Üzerine de şeftali tonlarında allık sürüyorum, kirpik diplerini belirginleştirerek bolca maskara uyguluyorum. Dudaklarına da yine şeftali tonlarında bir ruj sürüyorum.''

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.