Aşkın yasak hali!

Mehmet Özener’in yaz boyu Bodrum’da mutluluk pozları verdiği Esin Kıvırcık’ın evli olduğu ortaya çıktı. Kıvırcık, sosyetik sevgilisi uğruna eşine boşanma davası açacak!..

Aşkın yasak hali!

Bir dönem yaşadığı aşklarla magazin manşetlerinden düşmeyen Mehmet Özener, özel hayatıyla yine gündemde... Uzun süre Çeşme'de yaşadıktan sonra geçtiğimiz yıl Bodrum'a yerleşen Özener, bu yaz başında tekstil sektöründe yönetici pozisyonunda olan Esin Kıvırcık ile aşk yaşamaya başladı. Mehmet Özener ile Kıvırcık, yaz boyunca da Bodrum'da aşk pozları vermekten kaçınmadı. Herkes bu ilişkinin evliliğe gideceğini düşünürken ortaya şoke edici bir gerçek çıktı. Kıvırcık'ın resmi olarak halen eşinden boşanmadığı öğrenildi. Çocukları da bulunan Esin Kıvırcık'ın okullar açılmasına rağmen halen sosyetik aşkıyla Atik Berberoğlu'nun teknesinde Bodrum koylarını dolaşması ise şaşkınlık yarattı. Bu arada Esin Hanım'ın Mehmet Özener aşkı uğruna eşine boşanma davası açtığı da iddialar arasında...

Takvim

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.