Kraliyet ailesinde 'Erdem' krizi!

Erdem Moralıoğlu'nun elbiselerine hayran kalan Kraliçe II. Elizabeth'in torunu Prenses Eugenie, Middleton'ın tepkisi üzerine gelinliğini modacıya yaptırmaktan vazgeçti!

Kraliyet ailesinde 'Erdem' krizi!

İngiliz Kraliyet Ailesi, her daim gösterişli yaşamıyla dikkatleri çekti. Mücevherleri, kıyafetleri hep dünyanın gündemindeydi. Özel günlerinde ise kendilerini Türk modacı Erdem Moralıoğlu'na emanet etti. Kanada asıllı modacı, tasarımlarıyla başta Cambridge Düşesi Kate Middleton'ı, ardından ABD Başkanı Donald Trump'ın kızı Ivanka Trump'ı mest etti.

MİDDLETON KARŞI ÇIKTI
Kraliçeye yakınlığıyla bilinen Moralıoğlu'nun 12 Ekim'de dünya evine girecek olan Kraliçe II. Elizabeth'in torunu Prenses Eugenie'nin de gelinliğini tasarlayacağı iddia edildi. Ancak saraya yakın kaynakların iddialarına göre Moralıoğlu'nun elbiselerine hayran kalan Eugenie, Middleton'ın tepkisi üzerine gelinliğini modacıya yaptırmaktan vazgeçti!


Prenses Eugenie Jack Brooksbank ile nişan duyurusunu yaparken giydiği çiçek desenli elbise Türk Modacı Erdem Moralıoğlu tarafından tasarlandı.

ERDEM'İ PAYLAŞAMIYORLAR
Erdem'in Meghan Markle'ın gelinliğini tasarlayacağı fakat Kate Middleton'ın da kraliyet düğününde giyeceği elbiseyi Erdem'e tasarlattığı ve bu sebeple eltilerin arasının açıldığı iddia edilmiş, Meghan Markle Kraliyet Düğünü'nde Givenchy imzalı gelinlik giymişti.



Ivanka Trump




12 Ekim'de evlenecek olan Prenses Eugenie'nin gelinliği şimdiden polemik konusu oldu..

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.