Kraliyet ailesi Erdem Moralıoğlu tasarımlarını tercih ediyor

Giydikleriyle dünyayı kendine hayran bırakan ve adeta moda ikonu haline gelen Cambridge Düşesi Kate Middleton'ın tercihi Türk modacı Erdem Moralıoğlu'ndan yana.

Kraliyet ailesi Erdem Moralıoğlu tasarımlarını tercih ediyor

Cambridge Düşesi, üçüncü bebeğini kucağına almasının ardından geçen haftadan itibaren resmi ziyaretlerine başladı ve geçtiğimiz akşam Londra'da, Victoria&Albert Müzesi'nin açılışına katıldı. Ziyaret sırasında üzerinde ki kıyafet Erdem Moralıoğlu imzası taşıyordu. Kate Middleton, kareli elbisesi, bordo kemeri ve aynı renk ayakkabı tercihiyle çok şık ve zarif görünüyordu.

Middleton daha önce Kanada ziyaretinde Erdem Moralıoğlu tasarımı bir kıyafet tercih etmişti.

Megan Markle, Kraliçe 2 Elizabeth'in torunlarından Prenses Eugenie'de Middleton gbi Erdem Moralıoğlu kıyafetlerini tercih ediyor.

Cambridge Düşesi Kate Middleton, eşi William ile katıldığı İngiliz Milletler Topluluğu Günü nedeniyle Londra'da düzenlenen törene Erdem Moralıoğlu'nun tasarladığı paltoyla katılmıştı

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.