Karlie Kloss ile Joshua Kushner evlendi

Ünlü süper model Karlie Kloss, 6 yıldır birlikte olduğu sevgilisi Joshua Kushner ile dün New York'ta evlendi.

Karlie Kloss ile Joshua Kushner evlendi

Karlie Kloss ile Joshua Kushner dün New York'ta sadece 80 kişinin katıldığı bir törenle evlendi. Kloss, mutluluğunu Instagram hesabında paylaştığı bu pozla duyurdu.

33 yaşındaki Kushner ile 26 yaşındaki Kloss'un evlilik törenine sadece aileleri ve çok yakın arkadaşları katıydı. Çift, geçtiğimiz temmuz ayında nişanlanmıştı. Kloss, tören için Dior tasarımı bir gelinlik giydi.

Karlie Kloss'un evlendiği Joshua Koshner, ABD Başkanı Donalp Trump'ın büyük kızı Ivanka'nın kocası Jared Kushner'ın kardeşi. Bu evlilik sonucu Karlie Kloss ile Ivanka Trump da elti oldu.

Ünlü model temmuz ayında Joshua Koshner ile nişanlandığını yüzük emojisine yer vererek şu ifadelerle duyurmuştu; "Seni kelimelerle anlatılamayacak kadar çok seviyorum. Josh, sen benim en iyi arkadaşım ve ruh eşimsin. Birlikte sonsuza kadar bekleyemem, milyonlarca kez evet."

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.