Müzik Ödüllerinde Taylor Swift fırtınası

Müzik dünyasının en önemli ödüllerindne olan, Amerikan Müzik Ödülleri, sahiplerini buldu. Ödül törenine 4 ödül kazanan genç sanatçı Taylor Swift damga vurdu. Swift, bu zamana kadar 23 ödül kazanarak, tüm rekorları alt üst etti.

Müzik Ödüllerinde Taylor Swift fırtınası

Bade Çakar

Amerikan müziğinin en önemli ödüllerinden American Müzik Ödülleri, geçtiğimiz hafta Los Angeles Microsoft Tiyatrosu'nda sahiplerini buldu. Başarılı oyuncu Tracee Ellis Ross'un sunduğu törende Taylor Swift, Jennifer Lopez, Ciara gibi isimler şovlarıyla geceyi renklendirdi. Gecenin dikkat çeken ismi ,'Yılın Sanatçısı' ödülü dahil, 4 ödülle eve dönen Taylor Swift oldu. Genç sanatçı Swift, bu 4 ödülle birlikte toplam 23 Amerikan Müzik Ödülü'nün sahibi oldu ve Whitney Houston'un rekorunu kırarak, bu zamana kadar en çok ödül kazanan kadın sanatçı olarak tarihe geçti. Taylor Swift, ödül gecesini 'Reputation' albümünden 'I Have Something Bad' şarkısıyla açtı. Gecenin bir diğer kazanan ismi Camila Cabello'ydu. Cabello, 'Yılın Yeni Sanatçısı' ve 'En İyi Pop Rock Sanatçısı' ödülleri dahil 4 ödül kazanarak, gecenin ikinci kazananı oldu. Shawn Mendes, Carey Underwood, Khalid gibi sanatçılar da ödül alanlar arasındaydı. Gecede gerçekleşen şovlar kadar ünlü isimlerin şıklıkları da dikkat çekiciydi. Özellikle Jennifer Lopez, Georges Chakra tasarımı ile göz kamaştırdı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.