Çift Oscarlı oyuncu yıldızına kavuştu

Hollywood'un ikonik oyuncularından, iki Oscarlı Michael Douglas'ın başarılı kariyeri, 'Şöhretler Kaldırımı'nda yerini alan yıldızı ile tescillendi

Çift Oscarlı oyuncu yıldızına kavuştu

Bade Çakar

Hollywood'un ünlü ismi Michael Douglas, 'Şöhretler Kaldırımı'ndaki yerini geçtiğimiz hafta aldı. En başarılı erkek oyuncuların arasında olan 74 yaşındaki Douglas'ı, yıldız takdim töreninde ailesi ve yakın dostları da yalnız bırakmadı. Eşi Catherine Zeta Jones, oğlu Cameron Douglas ve sinemanın ikonik ismi 101 yaşındaki babası Kirk Douglas, tören boyunca gurur dolu bakışlarla Michael Douglas'ı izledi. İki Oscar heykelciğinin sahibi olan Michael Douglas'ın yıldız takdim töreninde 1979 yılında oynağı 'The China Syndrome' filmindeki rol arkadaşı Jane Fonda konuşma yaparak, Douglas'ı övdü. Douglas'ı bu özel gününde yalnız bırakmayan isimler arasında film dünyasının bir diğer ikonik ismi Andy Garcia da vardı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.