Angelina Jolie ve Brad Pitt yine karşı karşıya!

Bir zamanlar Hollowood'un gözde çifti olarak anılan Angelina Jolie ve Brad Pitt Çifti, 6 çocuklarının velayeti konusunda anlaşmaya varmak için duruşma öncesi mahkemeden ek süre talep etmişerdi ancak Jolie ve Pitt arasında bugünlerde bambaşka bir konu yüzü

Angelina Jolie ve Brad Pitt yine karşı karşıya!

Brad Pitt'in yokluğunda özellikle çiftin ilk biyolojik çocuğu Shiloh ve ikizlerden Knox ile çok sık vakit geçiren Oliver Crane'in çocukların güvenini de kazandığı ve kalplerinde yer edindiği ileri sürülüyor. Oliver Crane, Angelina Jolie'nin kamera arkasında ortak iş yaptığı dublor koordinatörü Simon Crane'in oğlu. Simon Crane aynı zamanda Jolie'nin çok eski arkadaşlarından biri.

Angelina Jolie'nin, çocuklarını gönül rahatlığıyla teslim ettiği ve bir tür erkek dadı görevi üstlenen Oliver Crane'e çok güvendiği de belirtiliyor.

Brad Pitt'in, çocuklarının Crane ile bu kadar çok zaman geçirmesinden hoşlanmadığı ortaya atılan iddialar arasında. Kendisinin kısıtlı zamanlarda gördüğü çocuklarının bir başkasıyla samimi olmasının ünlü oyuncuyu oldukça kızdırdığı söyleniyor.

Los Angeles Üst Mahkemesi'ne sunulan belgelere göre çiftin dava süresi altı aya kadar uzatılarak 31 Aralık 2019 tarihi olarak belirlendi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.