Tara Madelein De Vries, Tayland'da

Türkiye'nin güzellik yarışmasında ikinci olarak Miss Turkey Universe 2018 güzeli seçilen Tara Madelein De Vries, 17 Aralık'ta düzenlenecek Miss Universe 2018 (Kainat Güzellik Yarışması) yarışması için Tayland’a gitti.

Tara Madelein De Vries, Tayland'da

1992 yılında Türkiye Güzeli seçilen Özlem Kaymaz'ın kızı Tara Madelein De Vries 226 aday arasından ilk 20'ye girerek 2018 Miss Turkey adayı oldu. 19 yaşında, 1.77 metre boyundaki güzel, Miss Turkey Universe 2018 seçildi. Tara de Vries, ülkemizi Miss Universe'te (Kainat Güzellik Yarışması) temsil etmek üzere Tayland'a gitti.

17 Aralık'ta Bangkok'ta düzenlenecek yarışma için kampa giren Tara de Vries, yaptığı sosyal medya paylaşımında şunları yazdı: "Ailemi, sevenlerimi ve ülkemi bana yakışır şekilde temsil etme şansı için şükürler olsun. En büyük zenginlik biriktireceğim hatıralar. Bu güzel yolculukta yanımda olacaklara teşekkür ederim."

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.