Dennis Brown'dan 6 farklı yüzükle evlenme teklifi

ABD'de modellik yapan Dennis Brown sevgilisine daha önce görmediğiniz bir evlilik teklifinde bulundu.

Dennis Brown'dan 6 farklı yüzükle evlenme teklifi

ABD'de modellik yapan Dennis Brown, sevgilisine 6 farklı yüzük alarak evlenme teklifi etti. 32 yaşındaki Brown, " Ben hayatta onunla kazandım, o da 6 yüzük arasında seçim şansını kazanmalıydı" diyerek paylaştığı evlilik teklifiyle sosyal medyaya damga vurdu.

Dennis Brown evlenme teklifi ettiği sırada arkasında bir pankart duruyordu. İşte o pankartta yazılı olanlar:

Pankartta şunlar yer alıyordu: "Bugün, senin özel gününde, yüzünde oluşan gülümsemenin zevkini yaşıyorum. Sana verecek bundan daha güzel bir hediye düşünemedim. Kalbi bana karşı sevgi ve fedakarlık dolu olan bir kadın, sevdiği her şeye olan bağlılığı eşsiz olan kadın, çevresindeki herkese cömertliği ve istekliliği ile yardım eden kadın... Bütün bu özelliklerin için bugün sana verebileceğim en güzel hediyeyi vermek istedim... kalbim ve ruhum, hepsi senin. Kabul edip, bu yolculukta elimi tutar mısın?"

Dennis daha sonra da neden bu kadar fazla yüzükle evlenme teklifi ettiği sorulunca, "Ben hayatta onunla kazandım, o da 6 yüzük arasında seçim şansı kazanmalıydı." dedi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.