Düşeslerin anneleri de gerilime dahil oldu!

Prens William ile evli olan Kate Middleton ve Prens Harry'nin eşi Meghan Markle arasında yükselen gerilimde ortalık karıştı.

Düşeslerin anneleri de gerilime dahil oldu!

Cambride Düşesi Kate Middleton ve Sussex Düşesi Meghan Markle'ın aralarındaki gerilime bu sefer de Düşeslerin anneleri dahil oldu. Kate Middleton'ın annesi Carole Middleton, kızının Prens William ile flört ettiği dönemde de evlendikten sonra da genellikle sessiz kalmıştı. Her ne kadar Middleton ailesi, kraliyet ailesiyle ilgili etkinliklerde hep ön sıralarda davetli olarak yer alsa da Carole Middleton; kızıyla ilgili tek kelime etmemişti. Fakat bu kez kuralı bozdu.

15 yıldır gelen tekliflere rağmen hiçbir basın organına konuşmayan anne Middleton bu kez kuralı bozdu ve önce gazetelerin magazin eklerinde yer aldı. Son olarak da Good Housekeeping dergisine konuk oldu. Her ne kadar anne Carole Middleton sahibi olduğu parti malzemeleri temin eden markanın tanıtımı için konuşsa da "Kızlarım Kate ve Pippa'dan her zaman fikir alırım" sözleriyle dikkat çekti.

Anne Middleton'ın bu çıkışı "Sarayda gerilim yaşanırken kızı Kate'i halkın gözünde daha sevimli göstermeye çalışıyor" yorumlarına neden oldu. Aileye Meghan Markle katılınca Markle, hızlı bir şekilde halkın sevgisini kazandı. Üstüne bir de hamilelik haberi gelince gözler tamamen bu yeni çifte çevrildi. Bunun yanı sıra Meghan Markle'ın annesi Doria Ragland, kızının evlendiği gün de çok dikkat çekmişti, sonradan ona yönelik bu ilgi daha fazla arttı.

Kraliyet Ailesinden yapılan resmi açıklamalar ise tüm bu iddiaları yalanlar nitelikte. İki düşesin farklı kişilik yapılarına sahip oldukları ama bunun, iki prensin onlar yüzünden yollarını ayırmalarına neden olmadığı belirtiliyor.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.