Düşlerinin peşinden giden kadınlar

Dünyaca ünlü Pirelli takvimi, 46. edisyonunda ikonik fotoğrafçı Albert Watson'ın objektifinden dört kadının hayallerini ve hedeflerini anlatıyor.

Düşlerinin peşinden giden kadınlar

Pirelli'nin artık efsaneleşen ve her yıl merakla beklenen takviminin yeni sayısının çekimleri, İskoçyalı fotoğrafçı Albert Watson tarafından nisan ayında Miami ve New York'ta gerçekleştirilmişti. Takvim geçtiğimiz hafta büyük bir davetle tanıtıldı. Gigi Hadid, Laetitia Casta ve Astrid Eika gibi modellerin yanı sıra Watson'ın objektifinin karşısına geçen isimler arasında ünlü bale sanatçıları Misty Copeland, Calvin Royal III ve Sergei Polunin, oyuncu Julia Garner ve tasarımcı Alexander Wang vardı. "Derinliği olan ve bir öykü anlatan, güzel nitelikli fotoğraflar aradım. Sadece bir kişinin portresinden daha fazlası olan, bir film karesi gibi görünen bir şey yaratmak istedim" diyen Watson, fotoğraflarıyla her biri kendi düşlerinin ve tutkularının peşinden giden dört kadının hayallerini ve hedeflerine ulaşma kararlılığını anlatıyor. Takvimde 40 çekimden oluşan bir akışta Gigi Hadid ile Alexander Wang, Julia Garner, Misty Copeland ile Calvin Royal III ve Laetitia Casta ile Sergei Polunin tarafından canlandırılan karakterlerin öyküleri anlatılıyor. Renkli ve siyah beyaz fotoğraflar, Albert Watson'un film sanatına duyduğu tutkudan alınan ilhamla sinematik 16:9 formatında çekildi. 'Dreaming' ismi ile çıkan takvimde Gigi Hadid, yakın zamanda partnerinden ayrılan ve cam bir kulede yalnız yaşayan bir kadını yansıtıyor. Tek yakın arkadaşı ve sırdaşı da Alexander Wang... Julia Garner, doğayı ve yalnızlığı seven genç bir fotoğrafçıyı canlandırıyor. Dans partneri Calvin Royal III olan Misty Copeland da geleceğe bakan ve dans dünyasında ün kazanmayı hayal eden bir dansçıyı... Laetitia Casta, Sergei Polunin'in canlandırdığı partneriyle birlikte bir stüdyo dairede yaşayan bir ressamı oynuyor. Kadın bir sanatçı, erkekse dansçı olarak başarılı olma hayalleri kuruyor.

Takvimde dört kadın kahramandan ikisini canlandıran oyuncu Julia Garner ve model Letita Casta. Garner, doğayı ve yalnızlığı seven genç bir fotoğrafçıyı, Casta ise partneriyle birlikte bir stüdyo dairede yaşayan ve başarılı olma hayali kuran bir ressamı oynuyor.

Takvimde Gigi Hadid, yakın zamanda partnerinden ayrılan ve cam bir kulede yalnız yaşayan bir kadını yansıtıyor. Bale sanatçısı Misty Copeland ise geleceğe bakan ve dans dünyasında ün kazanmayı hayal eden bir dansçıyı canlandırıyor.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.