Doruk Kaya, doğum gününü zirvede kutladı

Kaya Holding Yönetim Kurulu Üyesi Doruk Kaya, yeni yaşına Kartalkaya'nın romantik atmosferinde kutladı. Gece eğlenen davetliler, gündüz pistlerin tadını çıkardı

Doruk Kaya, doğum gününü zirvede kutladı

Kaya Holding Yönetim Kurulu Üyesi Doruk Kaya, zarif eşi Tuğana Kaya ile hafta sonu tatili için Kartalkaya Kaya Palazzo Ski&Mountain Resort'teydi. Kalabalık arkadaş gurubuyla buluşan çift arkadaşlarıyla yemek yiyerek sohbet etti. Yemek sonrası kayak yapan Doruk Kaya'yı gece hiç beklemediği bir sürpriz bekliyordu. Akşam yemeği için Drop Lounge'ta bir araya gelen yakın dostlar içeride yemek yerken pist ve dışarıda yapılacak doğum günü partisi için hazırlıklar başladı. Havai fişek gösterisi için dışarı çıkan Doruk Kaya piste ateşle yazılan 'İyi ki doğdun Doruk Kaya' yazısını görünce şaşkınlığını gizleyemedi. Doğum günü pastasını eşiyle birlikte üfleyen Kaya, mutluluğunu arkadaşlarıyla birlikte paylaştı. Partiye katılan isimler arasında; Azade-Alican Özsoy, Duygu-Gürhan Çarmıklı, Alpin-Hikmet Albayrak ve İsmet Öztanık vardı. Doğum günü partisi gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.