Hopi Corporate Weekend’e ünlüler akın etti

Uludağ’ın en büyük müzik festivallerinden biri olan Hopi Corporate Weekend’e ünlüler akın etti.

Hopi Corporate Weekend’e ünlüler akın etti

Türkiye'nin kurumsal profesyoneller için düzenlenen ilk ve tek festivali olma özelliğini taşıyan Hopi Corporate Weekend Uludağ'da unutulmaz bir 4 güne ev sahipliği yaptı.

İş Dünyası ve Ünlü İsimler Bir Araya Geldi
Türkiye'nin önde gelen firmalarından katılan 3000'in üzerinde kurumsal profesyonelin yanı sıra, cemiyet ve sanat dünyasını da bir araya getiren Hopi Corporate Weekend'in misafirleri arasında Neslişah-Engin Altan Düzyatan, Aslışah Alkoçlar, Didem-İzzet Antebi, Burcu Esmersoy-Berk Suyabatmaz, Dicle-Nuri Öztaşkın, Zerrin Malaz, Çağla Şikel, Merve Boluğur, Ivana Sert, Ebru Akel Sancak, Özalp-Şule Argüder, Semih-Özge Argüder Sander, Şeyla-Hakan Karadeniz, Serenay Aktaş, Burcu Binici ve Yusuf Güney gibi ünlü simalar ile Saffet Emre Tonguç, Serda Büyükkoyuncu, Orkun Işıtmak, Ayşegül Uluç, Hande Anı Can gibi sosyal medya fenomenleri de vardı.

Kayak ve kış sporları ile eğlenceyi bir araya getiren benzersiz festivalde, katılımcılara gün ve gece boyunca birbirinden özel deneyimler sunuldu. Ünlü DJ'ler Doğuş Çabakçor, David Şaboy, Cihat Uğurel, Emre Koca ve Bayram Özcan ile Tai the Percussionist'in muhteşem performanslarıyla after-ski partilerde ve Skoda Chill Zone'da eğlence doruğa çıktı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.