Böylesi bir düğün yıllardır görülmedi

Merhum işadamı Hasan Kalyoncu'nun oğlu Kalyon Grup Yönetim Kurulu Başkan Vekili Haluk Kalyoncu ile Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören'in kızı Yelda Demirören, cumartesi akşamı muhteşem bir düğünle evlendi.

Böylesi bir düğün yıllardır görülmedi

Bülent Cankurt'un Sabah.com.tr'de yayınlanan bugünkü köşe yazısı: Çırağan Sarayı'ndaki düğünde nikahı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal kıyarken, şahitliklerini ise çiftin nişan yüzüklerini de takan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan yaptı.

RÜYA GİBİYDİ
İstanbul'un elitlerinin haftalardır hazırlandığı düğün töreninde tam bir şıklık yarışı yaşandı. Inside Flowers&Events'den Selin Saral'ın organize ettiği düğünde gelin Yelda Demirören, Yıldırım Mayruk imzalı gelinliği, damat Haluk Kalyoncu ise Muzaffer Çaha'nın tasarladığı damatlığı giydi. Çırağan Sarayı'nın deniz tarafının çadırla kapatıldığı ve bin 700 davetlinin katıldığı düğünde Barbaros ve Funda Arar, misafirlere müzik ziyafeti çekti. Mustafa Koç ile Caroline Koç'un 1992 yılındaki aynı yerde gerçekleşen düğün töreninden sonra gördüğüm en güzel ve klas düğündü.

Balaylarını Dubai ve Maldivler'de geçirecek olan Kalyoncu çifti, inşallah bir ömür mutlu olur.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.