Della Milles'in örnek davranışı

Amerikalı şarkıcı Della Milles konserlerinden Türk Lirası alacağını açıklayarak örnek bir davranış sergiledi

Della Milles'in örnek davranışı

Michael Jackson ve Whitney Houston başta olmak üzere birçok ünlü sanatçının vokalistliğini yapan Amerikalı şarkıcı Della Milles Türkiye'ye yerleştikten sonra Müslüman olup Türk halkının büyük sempatisini kazandı. Son yaptığı açıklamada sanat dünyasına örnek olacak bir davranışa imza attı... Avrupa'daki turnesine devam eden ve konserlerinde Türkiye'den övgü dolu sözlerle bahseden Miles, konser hak ediş ve ücretlerini Türk Lirası olarak güncelledi.

Türk lirasının dünyada hak ettiği saygıyı görmesi gerektiğini savunan ve her fırsatta Türkiye ile ilgili davetkar açıklamalar yapan Miles, aldığı bu kararla kendi adına elini taşın altına sokmaya karar verdiğini dile getirdi. Miles, kararının sanatçılar tarafından da uygulanması gerektiğini savundu: Hep birlikte zirveden birer kar top yuvarlayabilirsek, bu bir süre sonra önüne geçilemez bir çığa dönüşebilir.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.