Arzu Sabancı, çölde müziğe doydu

Hacı ve Hakan Sabancı kardeşler, sevgilileri Nazlı Kayı ve Dila Tarkan ile birlikte geçen hafta Kaliforniya'nın Colorado Çölü'nde düzenlenen Coachella Müzik Festivali'nin ilk haftasına katılmıştı.

Arzu Sabancı, çölde müziğe doydu

Bülent Cankurt'un Sabah.com.tr'de yayınlanan bugünkü köşe yazısı: Hacı ve Hakan Sabancı kardeşler, sevgilileri Nazlı Kayı ve Dila Tarkan ile birlikte geçen hafta Kaliforniya'nın Colorado Çölü'nde düzenlenen Coachella Müzik Festivali'nin ilk haftasına katılmıştı. Arzu Sabancı, geçen salı yurda dönen oğullarından bayrağı devralıp Coachella'nın ikinci haftasına katılmak için Los Angeles'a uçtu.

ÜÇ YILDIR GİDİYOR
Elektronik ve house müziği çok seven, en büyük hobisi kendi 'play list'leriyle DJ'lik yapmak olan Arzu Hanım, Coachella'nın resmen gediklisi oldu. Coachella ile 2017'de tanışan Arzu Hanım, ilkine oğlu Hakan Sabancı ile gitmişti. Bu yıl da kendisine, geçen yıl olduğu gibi Los Angeles'ta yaşayan oğlu Kerim Sabancı eşlik etti. Günde en az 15 konserin olduğu festivalde, Arzu Hanım yine çok keyifli saatler geçirmiş. Zaten sosyal medyadaki paylaşımlarından da bu belli oluyor.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.