Sanatseverler bir araya geldi

Bali Art Gallery, Osmanlı, klasik, çağdaş ve modern sanat eserleriyle harmanlanmış ‘Başyapıtlar Koleksiyonu’ adlı sergisini geçen hafta sanatseverlerle buluşturdu

Sanatseverler bir araya geldi

Hakan, Tarkan ve Serkan Bali'nin ev sahipliğinde Bali Art Gallery Sergi Salonu'nda gerçekleşen 'Başyapıtlar Koleksiyonu' sergisinin açılış davetine, İstanbul'un sanatseverleri ve cemiyet hayatı ve iş dünyasından önemli isimler katıldı.


Arzu Kunt, Ayşe Azizoğlu, Müge Sırmabıyık

Osmanlı, klasik, çağdaş ve modern sanat eserleriyle harmanlanan 'Başyapıtlar Koleksiyonu' sergisinde her biri başyapıt niteliğinde toplam 71 eser yer alıyor.


Heves Ekinci

Serginin Osmanlı eserleri bölümünde, ilk Türk parası ve pullarını çizen ressam Ali Sami Boyar'ın muhteşem 'Fatih Sultan Mehmed'in İstanbul'u Fethi' tablosu gibi eşsiz parçaları olarak dikkat çekiyor.


Aslıhan-Ömer Abacı

Oryantalist sanatçıları ve çağdaş ve modern eserleri de içeren sergide çok önemli sanatçıların eserleri bulunuyor.


Serkan, Hakan Bali

Bali Müzayede Salonu'ndaki nadide eserlerden oluşan 'Başyapıtlar Koleksiyonu' sergisi, 20 Haziran'a kadar görülebilecek.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.