Melis Sütşurup: ''Her şey bitti''

Yaklaşık 7 aydır birlikte olduğu şarkıcı Mustafa Sandal ile ayrıldıkları yönünde çıkan haberlerle gündeme gelen sosyetik güzel Melis Sütşurup önceki gün bir alışveriş merkezinde objektiflerimize yansıdı.

Melis Sütşurup: ''Her şey bitti''

3 hafta önce Mustafa Sandal'ın, iş için gittiği Cannes ve New York'ta sevgilisi Melis Sütşurup'u aldattığı iddia edilmişti. Ancak Mustafa Sandal çıkan bu haberlere "İhanet yok. Haberler uydurma." demişti. Çift, bu krizi zor da olsa atlatmıştı. Ayrılık Melis Sütşurup'un, Mustafa Sandal'ın cep telefonunda gördüğü mesajlar sonrasında gelmişti. Son çıkan haberlerden sonra Mustafa Sandal ''Ayrılık yok. Teknik bir hata oldu'' açıklamasını yapmıştı.

AYRILIĞI DOĞRULADI

Sosyetik güzel Melis Sütşurup bu konuyla ilgili şimdiye kadar bir açıklama yapmamıştı. Önceki gün bir AVM'de görüntülenen Sütşurup ilk kez konuştu. Muhabirlerin Mustafa Sandal ile ayrıldığınız doğru mu sorusu üzerine Melis Sütşurup, "Evet doğru, her şey bitti ama yanımda oğlum var ve bu konuları konuşmak istemiyorum. Teşekkür ederim" cevabını verdi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.