Melis Sütşurup: ''Mustafa hakkında tesadüfen öyle bir şey öğrendim ki...''

Eşi Emina Jahovic ile boşandıktan sonra Melis Sütşurup ile aşk yaşamaya başlayan Mustafa Sandal mutluluğu sosyetik güzel Sütşurup'ta da bulamadı. Yaklaşık 6 ay birlikte olan ve ilişkilerini geçtiğimiz haftalarda noktalayan Melis Sütşurup biten ilişkisiyle

Melis Sütşurup: ''Mustafa hakkında tesadüfen öyle bir şey öğrendim ki...''

Mustafa Sandal ile Melis Sütşurup 6 aylık ilişkilerini geçtiğimiz haftalarda noktaladı. Melis Sütşurup ise Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa Programına çok özel açıklamalarda bulundu. Melis Sütşurup, "Mustafa ile ilişkimizin bitme nedeni onun telefonunda gördüğüm bir mesaj değildi, Mustafa hakkında tesadüfen öyle bir şey öğrendim ki ilişkiyi hemen bitirdim. Zaten öncesinde de midemi bulandıran çok şey vardı. Ama bunlar aldatma ihanet gibi konular değil. Daha çirkin şeyler, detayına girmem bana yakışmaz'' açıklamasında bulunurken Sütşurup sözlerine şöyle devam etti. Mustafa'nın verdiği röportajda "Melis ile vakit geçirdik" cümlesini çok saygısızca buldum. Yazık! Bu vakti ne için harcadığını gerçekten merak ediyorum." dedi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.