Murat Yıldırım, Mısır’da başrolde!

ATV ekranlarının en çok izlenen yarışmalarından biri olan Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının sunucusu Murat Yıldırım, Mısır’da dev bir prodüksiyonla çekilecek olan bir filmin başrolünde oynayacak. Murat Yıldırım, Mako filminde başrol oynayacak.

Murat Yıldırım, Mısır’da başrolde!

Oyuncu, sunucu Murat Yıldırım, Mısır yapımı Mako filminin başrolünü üstlenecek. Ünlü oyuncu, gerçek bir olaydan beyazperdeye aktarılan filmin yönetmeni Mohamed Hesham El-Rashidy ve yapımcısıyla, geçtiğimiz günlerde bir araya geldi ve sözleşmeye imza attı. Mısır'da ve Ortadoğu ülkelerinde gösterilecek filmde, Yıldırım kendi adıyla oynayacak.

FİLMİN KONUSU
1991'de batan Salem Express gemisinin hikayesini anlatan filmde Yıldırım'ın yanı sıra; Mısırlı Menna Fadali, Sarah Elshamy ve Nahed Elsebai ile Suriyeli aktör Kosai Khauli rol alacak.

15 ARALIK 1991'DE BATTI
Cidde Limanı'ndan Mısır'daki Safaga Limanı'na giden Salem Express gemisi, 1991 yılında Kızıldeniz'de battı. Gemide çoğunlukla hac görevinden dönen yolcular ve Mısırlı işçiler bulunuyordu. Şiddetli rüzgar ve sağanak yağış nedeniyle kayalara çarpan gemi, 20 dakika içinde battı. Gemide bulunan toplam 464 kişi hayatını kaybetti.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.