Mesut Özil ve eşi Amine Gülşe'nin Osmanlıca merakı

2014 Türkiye Güzeli Amine Gülşe ile İstanbul'da görkemli bir düğünle dünya evine giren ünlü futbolcu Mesut Özil ve Amine Gülşe, Londra'daki evlerinin dekorasyonunda Osmanlı ve Türk motiflerine ağırlık verdiler. Çift şimdi de Osmanlıca ilgili bambaşka bir

Mesut Özil ve eşi Amine Gülşe'nin Osmanlıca merakı

2014 Türkiye Güzeli Amine Gülşe ile İstanbul'da görkemli bir düğünle dünya evine giren ünlü futbolcu Mesut Özil ve Amine Gülşe, Londra'daki evlerinin dekorasyonunda Osmanlı ve Türk motiflerine ağırlık verdiler. Malikanesindeki birçok eşyayı Türkiye'den getirten ve duvarına Sultan III. Selim'in tablosunu astıran yıldız futbolcu, Osmanlı'ya olan merakını bir kez daha gözler önüne serdi. Futbolcu ve eşi, Osmanlı İmparatorluğu hakkında daha geniş bilgiye sahip olmak için özel ders alacak. Ünlü çift, şu sıralar yakın dostları aracılığıyla Londra'da yaşayan Türk bir tarih uzmanı arayışında..

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.