Burak Özçivit'ten eşi Fahriye Evcen'e tam destek

Yaklaşık 4 ay önce oğlu Karan'ı kucağına alan güzel oyuncu Fahriye Evcen, eşiyle birlikte geçtiğimiz gün Bodrum tatilinden dönerken havaalanında görüntülendi.

Burak Özçivit'ten eşi Fahriye Evcen'e tam destek

Henüz lohusa olan ve bebeğini emziren Fahriye Evcen'in kilolu hali için bazı hayranları "Fahriye eski haline dönmelisin, çabuk zayıfla" şeklinde yorum yaptılar. Bazı hayranları ise "Doğum yapmış bir kadını kimsenin eleştirmeye hakkı yok" diyerek karşılık verdiler.

Güzel oyuncunun üzerine gelinmesinden dolayı sanatçılar, akademisyenler başta olmak üzere birçok Instagram kullanıcısından Fahriye Evcen'e destek mesajları yağdı. İnsanları fiziksel özellikleri üzerinden eleştiren, dalga geçen kişilere karşı da büyük tepki gösterildi.

Olan biteni sosyal medyadan izleyen Burak Özçivit bir yakınına şöyle söyledi: ''Fahriye her haliyle o kadar güzel ki, ona olan aşkım her gün artıyor.''

8.6 milyon takipçisi olan Fahriye Evcen'e yurt dışındaki hayranları da "Yanındayız" mesajları yazmaya devam ediyor.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.