Leonardo DiCaprio’dan 5 milyon dolarlık bağış

Oscar’lı oyuncu Leonardo DiCaprio ve kurucu ortağı olduğu çevre destek örgütü Earth Alliance, Amazon Ormanları’nda büyüyen yangının durdurulması için harcanan çabalara 5 milyon dolarlık destek sağladı.

Leonardo DiCaprio’dan 5 milyon dolarlık bağış
Çevre duyarlılığıyla bilinen ünlü aktör Leonardo DiCaprio, bir haftadan uzun süredir söndürülemeyen Amazon yangını için bağış yaptı. Leonardo DiCaprio milyarder arkadaşları Laurene Powell Jobs'u Brian Sheth'i ve hayranlarını da destek olmaya çağırdı.

Leonardo DiCaprio Instagram paylaşımında, "Dünya'nın akciğerleri yanıyor. Bir haftadan uzun süredir yanan Brezilya Amazonu, 1 milyon yerli halkı ve 3 milyon canlı türünü barındırıyor" diyen ünlü aktör, "Amazon olmadan Dünya'nın ısısını koruyamayız. Amazon'un dualarımızdan daha fazlasına ihtiyacı var" ifadesini kullanarak herkesi bağış yapmaya davet etti.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.