Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ebru Şallı'ya tebrik mesajı

Yaklaşık iki yıldır iş adamı Uğur Akkuş ile birlikte olan eski manken Ebru Şallı, 2 gün önce dünya evine girdi. Ebru Şallı, düğününe davetli olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tebrik mesajını sosyal medyadan yayınlayarak kendisine teşekkür etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ebru Şallı'ya tebrik mesajı

Sunucu ve eski manken Ebru Şallı iki yıldır birlikte olduğu Uğur Akkuş Çırağan Sarayı'nda evlendi. 50 kişinin katıldığı düğüne Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da davetliydi.

TEBRİK MESAJI GÖNDERDİ
Sade bir törenle dünya evine giren Ebru Şallı ve Uğur Akkuş'un düğününe katılamayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ünlü çifte tebrik mesajı göndererek evliliklerini kutladı.

TEŞEKKÜR ETTİ
Ebru Şallı Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan gelen mesajı sosyal medya hesabından paylaşarak "Sayın Cumhurbaşkanımıza bu değerli tebrik telgrafı için teşekkür ederiz" notuyla minnettarlığını dile getirdi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.