Özcan Deniz boşandığı eşi Feyza Aktan'dan sonunda ayrıldı!

Özcan Deniz, 2016'da aşk yaşamaya başladığı, kendinden 20 yaş küçük Feyza Aktan ile 8 Mart 2018'de evlenmiş, 15 ay sonra da sürpriz bir şekilde boşanmıştı!

Özcan Deniz boşandığı eşi Feyza Aktan'dan sonunda ayrıldı!

Bülent Cankurt'un haberine göre; Boşandıktan sonra birlikte olmaya ve aynı evde yaşamaya devam eden Özcan Deniz ve Feyza Aktan sonunda evinlerini ayırdı. Çocukları için geçen yıl Şubat'ta Zekeriyaköy'de satın alıp birleştirdiği iki villayı eski eşi ve 15 aylık oğluna bırakıp, ceketini alıp çıkmış. Sürpriz ayrılığın perde arkası hâlâ gizemini korusa da, çiftin boşanmalarına rağmen Haziran'dan bu yana aynı evde yaşamalarının nedeni ise oğulları Kuzey'miş.

YAN SİTEDE OTURACAK
Oğlunun üzerine titreyen Özcan Deniz, çok uzağa da gitmemiş. Yine Zekeriyaköy'de, eski eşi ve oğluna yürüme mesafesindeki bir siteden aylık 20 bin liraya, 500 metrekarelik bir villa kiralamış.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.