AVM turu

Cemiyet hayatının sevilen isimleri önceki gün alışveriş merkezinde objektiflere yansıdı.

AVM turu

Cemiyet hayatının ünlü simalarından Osman Çarmıklı, Mert-İdil Fırat ve Nil Bentürk Uyguner hafta sonu AVM'de stres atarken objektiflerimize yansıdılar.

Arkadaşlarıyla buluştu
Cemiyet hayatının en şık giyinen simalarından biri olan, iş adamı Osman Çarmıklı geçtiğimiz gün akşam yemeği için geldiği AVM'de objektiflerimize yansıdı. Restoranda dostları ile buluşup, yemek yiyen Çarmıklı yemek sonrası arkadaşlarına veda ederek tek başına ayrıldı.


Baş başa yemek ve sinema keyfi
Oyunculuğu ve sosyal projelere verdiği destekle her zaman takdir toplayan ünlü oyuncu Mert Fırat, geçtiğimiz gün güzel eşi İdil Fırat ile baş başa akşam yemeği yemek için geldiği alışveriş merkezinde objektiflerimize yansıdı. Restoranda yemeklerini yedikten sonra sinemaya giren ikili, geç saatlerde AVM'den ayrıldı.


Alışveriş turu
Nil Bentürk Uyguner geçtiğimiz gün alışveriş için geldiği Kanyon Alışveriş Merkezi'nde objektiflerimize yansıdı. Kısa bir süre AVM'de mağazaları dolaşan Nil Hanım, alışverişini tamamladıktan sonra dışarıda kendisini bekleyen aracına yönelerek alışveriş merkezinden ayrıldı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.