Bennu Gerede Ahmet Ağaoğlu’na açtığı davayı kazandı!

Sosyetik güzel Bennu Gerede, eski sevgilisi Ahmet Ağaoğlu’na açtığı iştirak nafakası davasını kazandı. Mahkeme, Ahmet Ağaoğlu’nun çocuğuna aylık 5 bin lira nafaka ödemesine karar verdi.

Bennu Gerede Ahmet Ağaoğlu’na açtığı davayı kazandı!

Bali Adası'nda yaşarken geçtiğimiz yıl Türkiye'ye dönen Bennu Gerede, ayrılık kararı aldığında Ahmet Ağaoğlu'nun yastıkla bebeğini ve kendisini boğmaya çalıştığını iddia etmişti. Bennu Gerede'nin avukatı da geçtiğimiz yıl açılan davada şu ifadelere yer vermişti: "Bennu Gerede bebeği 9 aylıkken ayrılmaya karar vermiştir. Davalı, onu ve bebeği yastıkla boğmaya çalışmıştır. Çocuğu için Gerede'ye 2 Nisan 2018'e kadar 3 bin dolar ödeyen Ahmet Ağaoğlu, artık ödeme yapmayacağını bildirmiştir. Gerede de dava açmak zorunda kalmıştır."

2 BİN LİRA İNDİRİLDİ
Mahkeme ara kararında babanın aylık 7 bin lira tedbir nafakası ödemesine karar verdi. Davaya cevap veren Ahmet Ağaoğlu ise 2 milyon lirayı aşan borcu nedeniyle nafakanın makul seviyeye indirilmesini talep etti. Dava geçen cuma karara bağlandı. Mahkeme, Ağaoğlu'nun aylık 5 bin lira iştirak nafakası ödemesine, çocuğun eğitim ve yol masraflarını karşılamasına hükmetti.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.