Victoria's Secret'tan üzücü haber

Victoria's Secret, her yıl düzenlediği gösterişli şovlarına nokta koyma kararı aldı. Firma, bu yılki şovun iptal edildiğini resmi olarak duyurdu.

Victoria's Secret'tan üzücü haber

Victoria's Secret'ın ana şirketi L Brands yaptığı açıklamada reytinglerin düşmesi nedeniyle böyle bir karar aldıklarını belirtti. Şirketin Finans Sorumlusu Stuar Burgdoerfer " Victoria's Secret'in pazarlamasının evrilmesi gerektiğini düşündük" diyerek açıklamada bulundu. İlk Victoria's Secret şovu 1995 yılında New York'taki Plaza Hotel'de yapılmıştı.

Fakat geçen yıl defilenin reytingi, tarihinin en kötüsüydü. Şov geçen yıl 3.3 milyon kişi tarafından izlenirken, 2001 yılında ise 12 milyon kişi tarafından izlenmişti.

Ünlü firma bir süre önce yaklaşık 20 yıldır sürdürdüğü bir geleneği yıkarak, bundan böyle yıllık defilesini televizyonda yayınlamama kararı almıştı. Şimdi de bu yılki şovun iptal edildiği duyuruldu.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.