Emir Sarıgül: ''Boşandık ama evliliğimi kurtarmaya çalışıyorum''

Eski Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün oğlu Emir Sarıgül ile Altınbaş Holding Onursal Başkanı Ali Altınbaş'ın kızı Fatoş Altınbaş Sarıgül'ün 11 yıllık evlilikleri sona erdi. İki kızları olan çiftin, bir ay önce gizlice gittikleri mahkemede tek ce

Emir Sarıgül: ''Boşandık ama evliliğimi kurtarmaya çalışıyorum''

Bülent Cankurt'un haberine göre; Emir Sarıgül ile Fatoş Altınbaş Sarıgül'ün boşandığını herkes benim haberimle öğrendi. Dün Emir Sarıgül'e ulaşmayı başardım ve kendisine neden ve nasıl boşandıklarını, bundan sonra ne yapacaklarını sordum. Üzgün olduğu ses tonundan da belli olan Emir Sarıgül, boşanmasıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

'FİKİR VE GÖRÜŞ AYRILIĞI EVLİLİĞİMİZİ BİTİRDİ'
Yaklaşık bir ay önce anlaşmalı olarak boşandıklarını söyleyen Emir Sarıgül şöyle devam etti: "Eşimle aramda son zamanda fikir ve görüş ayrılıkları oluştu ve bu da sorunlara yol açtı. Bu yüzden eşimden boşanma talebi geldi ve ben de kabul ettim. Sessiz sedasız mahkemeye gidip tek celsede boşandık." Emir Bey, "Boşandık ama görüşüyoruz, sık sık gidip çocuklarımı görüyorum. Zaten Fatoş ile Levent'te aynı binada altlı üstlü ofisi kullanıyoruz" deyip şöyle devam etti: "Evliliğimi kurtarmak ve tekrar o eski mutlu günlerimize dönmek için büyük çaba sarf ediyorum." Mutsuzluğunu dile getirmekten çekinmeyen Emir Bey, umarım iki kızlarının hatırına evliliğini kurtarmayı başarır.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.