Derin Mermerci ve Cem Aydın'ın 6 yıllık evliliğini yasak aşk bitiriyor!

2013'te sürpriz bir aşka ve beş ay sonra da nikah defterine imza atan, 2015'te de ikizleri Lal ve Mina'yı kucaklarına alan çiftin boşanacağı haberi de herkes için büyük sürpriz oldu.

Derin Mermerci ve Cem Aydın'ın 6 yıllık evliliğini yasak aşk bitiriyor!

Bülent Cankurt'un haberine göre; Sosyete kulislerinde, çiftin altı yıllık evliliklerini bitirme nedeninin yasak aşk olduğu konuşuluyor! Kulağıma gelen dedikodulara göre Derin Mermerci'nin yaşadığı yasak aşk evliliği bitirmiş.

YASAK AŞK İKİ AY ÖNCE BAŞLADI
Derin Hanım'ın uğruna evliliği bitirmeye göze aldığı kişi de tanıdık bir isim; Şişli Marriot Otel'in veliahdı ve çocukluk aşkı olan Beyza Uyanoğlu ile 2009'da nikah masasına oturan, Mayıs 2017'de sürpriz bir şekilde boşanan Murat Aslan... Önceki yaz dünyaca ünlü yıldız Lindsay Lohan ile flört eden Murat Aslan ile Derin Mermerci, ne zamandır tanışıyor bilmiyorum ama aşkları yaklaşık iki ay önce başlamış. Derin Hanım'ın, evlilik sözleşmesi imzalattığı Cem Aydın'dan resmen boşanır boşanmaz, Murat Aslan ile el ele ortaya çıkacağı konuşuluyor.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.