Emina Jahovic: ''Evlilikten yeni çıktım, tekrar evlenmem çok zor görünüyor''

Mustafa Sandal'ın 10 yıllık eski eşi Emina Jahovic, önceki gün bir AVM'de tanıtıma katıldı. Geçtiğimiz ay ayrılığı eski sevgilisi Sadettin Saran'la ayrılık haberleri hakkında konuşmayan Emina Jahovic, eski eşi Mustafa Sandal ile ilgili de samimi açıklamal

Emina Jahovic: ''Evlilikten yeni çıktım, tekrar evlenmem çok zor görünüyor''

Günaydın'ın haberine göre; Emina Jahovic, Mustafa Sandal'la "Boşandığınız için pişman mısınız?" sorusuna "Pişman değilim. O dönem bitti, yeni bir dönem başladı. Çocuklar da kabullendi durumu. İki ev fikrini çok sevdiler. Hem bizim sitede, hem de Mustafa'nın sitesinde birçok arkadaşları var. Gidip geliyorlar." 2019 yılının kendisi için çok yoğun geçtiğini söyleyen Jahovic, "Aslında zordu. Özellikle boşandıktan sonraki adaptasyon süreci kolay olmadı ama şu an eski eşimle çok güzel bir arkadaşlığımız var. Birbirimize yardım ediyoruz. O yüzden çok mutluyum" dedi. Jahovic, "Yeni yılda özel hayatta sürpriz gelişme olabilir mi?" sorusuna da şu yanıtı verdi: "Olabilir ama evlilik düşünmüyorum. Evlilikten yeni çıktım zaten, tekrar evlenmem çok zor görünüyor." dedi.

'2020 BENİM İÇİN KİLİT BİR SENE'
2020'den beklentilerini de anlatan Jahovic, kendi markasını geliştirmeye hazırlandığını belirterek şöyle devam etti: "2020 kilit bir sene. Bütün Balkan ülkelerinde ve Türkiye'de Yaemina markasının makyaj ürünlerini lanse edeceğiz. Yabancı yatırımcımız var. Her şeyi İtalya'da üretiyoruz. Bir yandan konserlerim var, diğer yandan çocuklar. Yoruluyorum. Bu arada Yaman'ın Türk Kayak Milli Takımı'na seçilmesi beni heyecanlandırıyor." açıklamasında bulundu.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.