Ece Vahapoğlu: ''Sahalara dönmeye az kaldı''

Cihan Alpay ile 2019 yılında nikah masasına oturan sunucu Ece Vahapoğlu, Aralık ayında oğlu Efe'yi kucağına aldı. Sosyal medyayı aktif kullanan isimler arasında yer alan Vahapoğlu, sık sık spor yaptığı anları takipçileriyle paylaşıyor.

Ece Vahapoğlu: ''Sahalara dönmeye az kaldı''

10 KİLO VERDİ
Hamilelik döneminde 15 kilo alan Vahapoğlu, bu kez sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla doğum sonrası 40 günde 10 kilo verdiğini dile getirdi.

İşte Ece Vahapoğlu'nun paylaşımı: ''40'ımızı uçurduk! Doğumdan sonra anne ve bebek toparlanması için 40 gün geçti şükür🙏🏼 Ben de şu an bu haldeyim🤞🏼 Hamilelik boyunca hafta hafta fotoğraf çektiğimiz tayt ve bra ile🤰🏼Doğumdan sonra 10 kg verdim; 5 kg kaldı. Rakamların önemi yok; üstelik her beden farklı; ama sağlıklı beslenip düzenli spor yapmanın faydasını doğum sonrası kendime aynada baktığımda görebiliyorum ve bunu diğer annelere ilham olmak için her zamanki gibi paylaşmak istiyorum. Oğlum Efe doğduğundan beri spor yapmadım; sadece emzirdim ve sağlıklı iyi beslendim. Spora ve yogaya yeniden yavaş yavaş başlayacağım🧘🏼‍♀️ 20 yıldır spor, hamileyken spor... Kol ve karın kaslarım için şimdilik cepten yiyorum yani😂 Şaka bir yana; uzun süren doğum, yeni bebekli yaşam, uykusuzluk, lohusalık beni zorladı ama toparlandım artık şükür🙏🏼😇 Sahalara dönmeye az kaldı''

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.