Pamela Anderson eski aşkıyla dünyaevine girdi!

Bir zamanlar oyunculuğuyla adından sıkça söz ettiren Pamela Anderson’dan sürpriz bir haber geldi. Eskiden de (30 yıl önce) aşk yaşadığı Amerikalı film yapımcısı Jon Peters ile sade bir tören yaparak dünyaevine girdi.

Pamela Anderson eski aşkıyla dünyaevine girdi!

Daha önceki evlilikleriyle adından sıkça söz ettiren Jon Peters 5. kez, Pamela Anderson ise 3. kez evlendi. 30 yıl önce yaşadıkları flört çok konuşulan çiftin aralarındaki yaş farkı ise şaşırttı. Jon Peters 'Batman', 'A Star is Born' gibi adından söz ettiren önemli filmlerin yapımcılığını üstleniyor.

Pamela Anderson 52 yaşında ve Hollywood'un güçlü yapımcısı Jon Peters ise 74 yaşında. Malibu Kaliforniya'da sade bir törenle evlenmeyi tercih eden ikili, 30 yıl önce yaşadıkları aşkı şimdi evlilikle taçlandırmış oldu. Anderson'un sözcüsü açıklama yaparak şunları kaydetti: "Birbirlerini çok seviyorlar. Bu harika bir Hollywood romansı"



Törenden sonra çiçeği burnunda eşini "Hollywood'un orijinal kötü çocuğu" diye nitelendirdiği bir şiir kaleme alan Pamela Anderson, Hollywood Reporter'a "Kimse kıyaslayamaz...Onu ailem gibi çok derinden seviyorum" diyerek duygularını satırlara döktü.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.