Pınar Sabancı’dan anlamlı karar

Cemiyet hayatının güzel ve en şık giyinen isimlerinden biri olan Pınar Sabancı, anlamlı bir karar aldı. Aldığı bu karar ile adından sıkça söz ettirecek olan Pınar Sabancı gardrobunda sadeleşmeye gitmeye karar verdi. Üstelik giymediği kıyafetleri bağış yap

Pınar Sabancı’dan anlamlı karar

Takdire şayen bir davranışta bulunan Armatör Yalçın Sabancı'nın gelini, İlhan Sabancı'nın eşi Pınar Sabancı, gardobunu gözden geçirdi. Giymediği kıyafetleri anlamlı bir şekilde değerlendirmesi beğeni topladı.

Giymediği tüm kıyafetlerini ayrı kolilere dolduran Sabancı konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu: "Günlük hayatta bana az parça yetiyor. Eskisi gibi alışveriş de yapmıyorum, sadelikten yanayım. Satıştan elde edeceğim tüm parayla da bağış yapacağım" diye konuştu.

Pınar Sabancı, geçtiğimiz günlede kanserden dolayı köpeğini kaybetmiş ve Instagram hesabında duygu yüklü bir paylaşım yapmıştı.

Pınar Sabahcı: Koca bebek... Sen hep çok güzel bir çocuk oldun. Önce küçücük bir aileydik. Sonra Roxy geldi, sırasıyla çocuklar doğdu, sen en başından beri hep bizimleydin. Şimdi Yaco senin ne zaman evimize geleceğini soruyor. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Ona çok uzaklarda, mutlu olduğunu söylemek istiyorum. Çok sevdiğin gibi sıcacık bir kaloriferin yanında, yastıkları istediğin kadar parçalayabildiğin, sonsuz mama yiyebildiğin, Lucky ile birlikte bizi izleyebildiğin bir yerlerde olduğunu... Seni hiç unutmayacağız..

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.