Volkan ve Zeynep Demirel çiftinden anlamlı doğum günü

Fenerbahçeli eski kaleci Volkan Demirel ile eşi Zeynep Demirel’in büyük kızları Yade 6’nci yaşını kutladı. Bir AVM’de yakınları ve kızının arkadaşları ile doğum günü partisi düzenleyen Zeynep Demirel, anlamlı davranışıyla da övgü topladı.

Volkan ve Zeynep Demirel çiftinden anlamlı doğum günü

Zeynep Demirel bir çizgi film karakterinin temasını doğum gününe uyarladı ve kızları da yine buna uygun kostümler giyindi. Zeynep Demirel eşi Volkan Demirel'in akşamki maç hazırlığından dolayı katılamadığı, bir önceki akşam pasta kestiklerinden bahsetti.

Bu seneki doğum gününde hediye almadıklarını söyleyen Zeynep Demirel, gelen misafirlere her zaman destek olduğu "Çocuklar Üşümesin Diye Derneği" için isterlerse bağış yapabileceklerini söylediğini aktardı. Hem Volkan Demirel hem de Zeynep Demirel Instagram hesaplarından kızlarının doğum gününü duygusal sözlerle kutladı.



Volkan Demirel: "Canım kızım boncuğum. İyi ki doğmuşsun ve bizim kızımız olmuşsun"

Zeynep Demirel: "Ablaların en güzeli, en tatlısı, en seveceni 😁 ne yapıyorsan kardeşini hayata hazırlamak için yapıyorsun eminim 🤪 iyi ki senin gibi bir ablası var çünkü sayende epey dişli bir kişilik olacak 😂 İyi ki doğdun benim huysuz şirinim, iyi kalpli meleğim, güzel prensesim. Beni anne yaptığın gün kutlu olsun. Seni çook çok çok seviyorum!"

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.