Hacı Sabancı ile Nazlı Kayı’nın aşk tatili

Genç işadamı Hacı Sabancı sevgilisi Nazlı Kayı ile Şubat başında çıktığı kayak tatiline devam ediyor. Fransa’da kayak yapan çift kar keyfinin tadını çıkaran çift sık sık Instagram hesaplarından da paylaşım yapıyor.

Hacı Sabancı ile Nazlı Kayı’nın aşk tatili

Sosyetik çift Hacı Sabancı ile Nazlı Kayı, İstanbul'a kar yağmayınca çareyi Fransa'daki Megeve bölgesinde kayak tatiline çıkarak buldu. Giydikleri kıyafetlerle de ilgili çeken çift kırmızı ve siyahın uyumunu sevdiklerini gösterdi. Hem gittikleri mekanlarda hem de karda romantik kış temalı pozlar vermeyi de ihmal etmediler.

Sosyetenin en merak edilen ve yakından takip edilen çiftlerinden biri olan Hacı Sabancı ile Nazlı Kayı 2 yıldan fazla süredir dolu dizgin aşk yaşıyor. Sürekli gezdikleri ve aktif olduklarını sosyal medya hesaplarından gösteren çiftin ne zaman evleneceği için merak edilen sorulardan biri oluyor. Çiftten evlilik konusuna dair bir açıklama gelmedi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.