İdil Fırat babası Önder Fırat ile barıştı!

Mert Fırat ile 2018 yılında hayatını birleştiren İdil Fırat’tan sevindirici bir haber geldi. Eşiyle evliliklerini onaylamayan babasıyla uzun zamandan bu yana konuşmuyorlardı. Baba kızın barıştığı haberleri ise sevindirdi.

İdil Fırat babası Önder Fırat ile barıştı!

İdil Fırat uzun bir aradan sonra babasıyla Londra'da bir araya geldi. Bu buluşma barışmalarına da vesile oldu. İşadamı Önder Fırat kızı ile Mert Fırat'ın abar topar evlenme kararlarına karşı çıkmıştı ve nişanlarına ve düğünlerine de katılmama kararı almıştı. Yakın dostları devreye girse de ikna edememişti.



Geçtiğimiz Ocak ayında Mert Fırat 39'uncu yaş gününü bir mekandaki partiyle kutlamıştı. Eşiyle tatil planından dolayı doğum gününü arkadaşlarıyla geç kutlayabildiklerini söylemişti. Hediye sorusuna ise en sevdikleri şeyin seyahat olduğunu, bundan iyi doğum günü hediyesi olamayacağına vurgu yapmıştı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.