Prens Harry’nin görevine gelecek kişi belli oldu!

Kraliyet görevlerini bırakma kararı alarak ekonomik yönden de bağımsızlıklarını ilan eden Prens Harry ile Meghan Markle gündemden düşmeyen isimler arasında yer alıyor. Her gün bir başka haberin ortaya çıktığı Kraliyet Ailesi ile ilgili yeni bir haber de g

Prens Harry’nin görevine gelecek kişi belli oldu!

Prens Harry Kraliyet'ten ayrılma kararı alarak görevlerinden de çekilmişti. Prens Harry'nin Kanada'ya yerleşmesinden sonra boşta kalan Kraliyet Donanması'ndaki generallik görevine kimin geleceği ise belli oldu.

Kraliyet Deniz Piyadeleri Generalliği görevine Kraliçe II. Elizabeth'in kızı Prenses Anne yani Prens Harry'nin halası geçecek. Prenses Anne'nin bu göreve gelmesiyle birlikte ilk kez bir kadının görevlendirilmiş olduğunu göreceğiniz. Kraliyet Ailesi'nden konuya dair henüz yazılı bir açıklama gelmedi. 69 yaşında olan Prenses Anne'nin daha pek çok askeri organizasyonda yer aldığı biliniyor.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.