Bensu Soral’dan ilkleri yaşatan işbirliği!

Bir şampuan markasının reklam yüzü olan Bensu Sora, bu markanın ilk Türk kadın yüzü olduğu için gurur duyuyor. Birkaç gün önce yeni işbirliği ile paylaşım yapan Bensu Soral, bugün ise yine yaptığı bir paylaşımla reklam filmlerinin yayınlandığını duyurdu.

Bensu Soral’dan ilkleri yaşatan işbirliği!

Video olarak reklamı paylaşan güzel yıldız, şampuanın her durumda yanında olduğunu ve saçlarını güzel göstermek için imdada yetiştiğini vurguluyor. Güzel yüzü ve saçları ise şimdiden beğeni topladı, paylaşıma yorumlar yağdı.

Yapılan basın toplantısında samimi açıklamalarda da bulundu. Rol aldığı 'Mest-Aşk' filminin çekimlerinin bittiği müjdesini verdi. Ayrıca dizi setlerini özlediğinden ve yeni tekliflere açık olduğundan bahsetti. Bensu Soral: "Dizi setlerini çok özledim. Gelen teklifleri değerlendiriyoruz. İnternet projeleri beni daha çok heyecanlandırıyor. İş olduğunda koşa koşa gideceğim"

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.