Kraliçe Elizabeth’ten Meghan Markle ve Prens Harry’e yasak geldi!

Kraliyet ailesindeki gelişmeler gündemden düşmüyor. Meghan Markle ve Prens Harry ekonomik bağımsızlıklarını ilan ettikleri ve kraliyetten ayrıldıklarını ilan ettikten sonra yaşanan olaylar gündemde haber konusu olmaya devam ediyor.

Kraliçe Elizabeth’ten Meghan Markle ve Prens Harry’e yasak geldi!

Meghan Markle ve Prens Harry kraliyetten ayrıldıklarını açıklayarak Kanada'ya yerleşmişler ve yeni iş anlaşmalarıyla da sıkça gündeme gelmişlerdi. Çift "Sussex Royal" adı altında bir web sitesi kurmuş ve geliştirmişti.

"Sussex Royal" adını markalaştırmış web sitesinin dışında ayrıca aynı adla yardım vakfı da kurmuştu. Kraliçe 2. Elizabeth'ten ise bu konuda bir yasaklama geldi. Daily Mail'in haberine göre, Kraliçe Elizabeth ve diğer saray yetkilileri, çiftin 'royal' (kraliyet) adını kullanmaması konusunda hemfikir. Konuyla ilgili tartışmaların hala devam ettiğini söyleyen kraliyetten bir kaynak ayrıca şunları belirtti: "Çiftin yeni hayatlarına geçiş sürecinin bir parçası olarak, yeni kar amacı gütmeyen kuruluşlarının lansmanı ile ilgili planlama devam ediyor. Ayrıntılar paylaşılacak"

Çiftin "Sussex Royal" markasıyla ilgili internet sitesini yüz binlerce sterlin ödeyerek geliştirdiği konuşulurken şimdi nasıl bir plan yapacakları merak ediliyor. Yeni bir marka yaratarak ilerlemeleri bekleniyor.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.