''Annesi istediği zaman kızını görebilir''

İş insanı Caner Karaloğlu ile İspanyol model eşi Elisabeth Mas'ın boşanma davasında, Nisan'daki duruşma öncesi ara karar açıklandı ve mahkeme, kızları Mia'nın velayetini, geçici olarak babaya verdi.

''Annesi istediği zaman kızını görebilir''

Bülent Cankurt'un haberine göre; Caner Karaloğlu, pazar günü avukatı Seda Doğan Bezmen ile kızını alıp Dragos'ta oturan anne-babasının yanına yerleştirdi. Bu arada mahkemenin Elisabeth Mas'ın, sadece cumartesi günleri kızını görmesine izin vermesine rağmen Mas'ın istediği zaman kızını görebileceğini öğrendim. Çünkü Karaloğlu, "O da bir anne" diyerek ve kızının psikolojisini de düşünerek, böyle bir karar almış.

KESİN OLARAK AYRILMIŞLAR!
Caner Karaloğlu'nun, Tuba Ünsal ile ilişkisinin kesin olarak bittiği de kulağıma geldi. İlişkileri bir dargın bir barışık süren aşıklar, iki ay önce yollarını ayırmış. Çevresinden duyduğuma göre barışmaları da pek mümkün değilmiş! Karaloğlu, Mas ile Nisan ayındaki duruşmada boşanıp özel hayatında yepyeni bir sayfa açmayı planlıyormuş.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.