Doğa Rutkay evinde corona virüsü önlemi aldı!

Corona virüs tehlikesi ülkemizde kendisini gösterdiğinden bu yana herkes önlemler almaya başladı. Evlerinden çıkmayan ve sık sık sosyal medyadan paylaşım yapan ünlüler kendilerince çözüm arıyor. Doğa Rutkay da corona virüsüne karşı doğal önlemler alıyor.

Doğa Rutkay evinde corona virüsü önlemi aldı!

İki yaşında ikizleri bulunan başarılı oyuncu, tiyatrocu Doğa Rutkay, corona virüsünden kendisini ve ailesini korumak için doğal önlemlerden yararlanıyor. Bu bilgileri herkesin uygulaması için açıklayan Doğa Rutkay, corona virüsünü bir an evvel atlatabilmemizi umut ediyor ve evinden çıkmıyor.

"SİRKE VE C VİTAMİNİ BAŞROLDE"

"Bu işlemi eskiden 3 ayda bir yapıyordum ama şimdilerde daha sık uygulamaya başladım" diyen Doğa Rutkay, evinin her yerinde yaktığı adaçayını dolaştırıyor. Aynı zamanda bol bol C vitamini tüketen Rutkay, bir yandan da dolap içlerine kadar her yeri sirkeyle dezenfekte ediyor.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.