Kate Middleton ve Prens William'dan Anneler Günü paylaşımı

Dün İngiltere'de kutlanan Anneler Günü için Cambridge Düşesi Catherine ve Prens William sosyal medya hesapları olan Kensingtonroyal hesabından hem kendi çocukları hem de anneleriyle çekilen çocukluk fotoğraflarını paylaştılar.

Kate Middleton ve Prens William'dan Anneler Günü paylaşımı

Cambridge Düşesi Kate Middleton ile Cambridge Dükü Prens William, Instagram hesaplarından yayınladıkları kutlama mesajında; "Yeni ve eski anneler ile bugünü birlikte ve ayrı geçiren aileler, hepinizi bu zor zamanda düşünüyoruz. Anneler Günü kutlu olsun" notunu yazdı.

Kraliyet çifti, mesajlarında şimdiye dek görülmemiş bir fotoğrajını paylaştı. Fotoğrafta Prenses Charlotte (4), annesi Kate Middleton'ın; Prens George (6) ise baba Prens William'ın sırtında görülüyor.

Paylaşımda 1997'de trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Prenses Diana'nın çocukları William ve Harry ile birlikte olduğu fotoğraf da yer alıyor.

Son karede ise Prens George'un annesi Kate Middleton için yaptığı Anneler Günü resmi yer alıyor.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.