Madonna: ''Salgın bizi eşit hale getirdi''

Corona virüs nedeniyle evlerinde kalan ve çektikleri videolarla hayranlarına seslenmeye devam eden ünlüler arasına Madonna da katıldı.

Madonna: ''Salgın bizi eşit hale getirdi''

Ancak Madonna'nın klibi ve şarkısının sözleri sosyal medya da oldukça tepki topladı. Çiçeklerle süslenmiş bir küvette oturarak corona virüsle ilgili hislerini açıklayan Madonna, salgının dünyadaki insanları eşitlediğini savundu. Madonna, paylaşımında şunları söyledi: "Salgın büyük bir eşitleyici ve onunla ilgili en kötü şey aynı zamanda onun en iyi yanı. Salgınla ilgili korkunç olan şey, hepimizi birçok açıdan eşit hale getiriyor olması. Salgınla ilgili muhteşem olan şey de bizi birçok açıdan eşit hale getiriyor olması."

Madonna'nın söz konusu iddiaları sosyal medyada çeşitli tartışmaları da beraberinde getirdi. Ünlü şarkıcının sözlerini olumlu bulanların yanında çok sayıda hayranının da eleştirdiği görüldü.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.