Gigi Hadid: ''Herkesin iyi dilekleri ve desteği konusunda çok mutlu ve heyecanlıyız''

Zayn Malik ile bir dargın bir barışık devam ettirdiği ilişkisinden bebek beklediği iddia edilen Gigi Hadid, annesi Yolanda Hadid'in büyükanne olacağını açıklamasından sonra sessizliğini bozdu.

Gigi Hadid: ''Herkesin iyi dilekleri ve desteği konusunda çok mutlu ve heyecanlıyız''

Sevgilisi Zayn Malik ile ilk bebek beklediklerini doğrulayan Gigi Hadid, önceki gün Jimmy Fallon'un tal show programına açıklamada bulundu.

Bella Hadid, hamileliğini kutlayan Jimmy Fallon'a "Çok teşekkür ederim. Tahmin edebileceğin gibi kendi koşullarımız ile açıklamayı yapmak isterdik ama herkesin iyi dilekleri ve desteği konusunda çok mutluyuz, minnettarız ve heyecanlıyız" diye cevap verdi.

Dünyanın en çok kazanan mankenleri arasında olan genç model, "Her anını dolu dolu yaşamaya çalışıyorum. Özellikle bu zamanlarda, evde beraber olmak ve deneyimin tadını çıkarmak çok güzel" dedi.

Röportaj sırasında doğum günü pastasının aşermelerinden esinlendiğini itiraf eden Hadid, "Sadece bagellara aşeriyorum. Her gün bagel yiyorum. Bu nedenle pastamın da bagel olması beni çok heyecanlandırdı" dedi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.